Lifestyle

SARDINE WINKEL Conserven van kwaliteit voor een healthy lifestyle

GENIETEN, DAAR HOUDEN WE VAN!

Een heerlijke mediterrane snack, oftewel de perfecte lunch!

De houdbaarheid van de visconserven in ons assortiment geeft tal van mogelijkheden. Ga je gezellig picknicken, vissen of naar het strand. Een weekendje weg, kamperen of varen met je boot. Overal kun je genieten van onze producten. Bied jezelf of je gasten op elk moment een goede lunch of tapas aan!

ZIJN SARDINES GEZOND?

Jazeker, sardines zijn gezond en je doet er verstandig aan om regelmatig sardines (en andere vette vis) te eten. Sardines zijn een van de grootste bronnen van essentiële omega-3-vetzuren op aarde en bevatten tevens vele andere belangrijke vitaminen en mineralen. Als je momenteel weinig tot geen sardines consumeert, zul je dat mogelijk veranderen na het lezen van de vele gezondheidsvoordelen van sardines. Sardines geven je immuunsysteem een boost, sardines zijn goed voor de huid, sardines versterken de botten, en zo zijn er nog meer gezondheidsvoordelen van deze vis.

Kortom ideaal voor een healthy lifestyle!

Sardines van La belle-iloise
Sardines in een krokant jasje
Makreel in ambachtelijke mosterd
Sardine ovenschotel
Aperatif de sardine

VERNIEUWEND EN UITDAGEND!

Onze visconserven zijn zeer geschikt als lunch, voorgerecht of verwerkt in gerechten en geven een ultieme mogelijkheid aan gastro-pubs, foodtrucks, foodhallen, eetcafés en barretjes om op een simpele wijze een top gerecht te serveren. Er zijn veel mogelijkheden om onze producten te presenteren zonder dat daar een keuken met fornuis voor nodig is. Bent u als bedrijf geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op via ons contactformulier.

Sardines in pompoen
Pizza met sardines
Salade met sardines
Tonijn met vijgencompote