Conserverie La belle-iloise

Conserverie La belle-iloise is gevestigd langs de Atlantische Oceaan in Quiberon, Bretagne. Het familiebedrijf is opgericht door George Hilliet in 1932. Tegenwoordig staat kleindochter Caroline Hilliet Le Branchu aan het roer van het bedrijf. Ze zet de koers van haar voorouders voort. Zo wordt er alleen gewerkt met grondstoffen van de hoogste kwaliteit die op ambachtelijke wijze verwerkt worden tot mooie producten. Met opvallende recepten en een breed assortiment behoort La belle-iloise tot een van de beste conserverieën ter wereld

Sardines Millésimées La belle-iloise

HANDMATIG, VOLGENS TRADITIE

Het bedrijf ontwikkelt elk jaar nieuwe, uitdagende recepten. In de fabriek worden veel stappen handmatig uitgevoerd. Dit komt niet alleen voort uit de liefde voor traditie, er is tot op heden nog geen betere manier gevonden om vis te verwerken tot conserven van deze kwaliteit. Ingrediënten worden gewaardeerd. Zo bestaat er een proefcomité voor het selecteren van de beste olie, het belangrijkste ingrediënt na vis. Het proefcomité komt ieder jaar samen om de beste oliën te selecteren voor het komende jaar. Een cruciale stap!

Sardines Millésimées La belle-iloise

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Maatschappelijk verantwoord ondernemen behoort tot de filosofie van het bedrijf. Samenwerkingen met vissers worden nauwkeurig geselecteerd, zodat er alleen in het juiste seizoen gevist wordt met respect voor de zee en al het leven daarin. Conserverie La belle-iloise kenmerkt zich door haar unieke productverpakkingen. Elk blikje heeft een uniek ontwerp. Het is een voorstelling van het recept of de geschiedenis ervan. In ons assortiment vind je sardines, tonijn en makreel van la belle-iloise. Alle sardines zijn millésimé.

Lees hier meer over sardines millésimé!

VIND ALLE PRODUCTEN IN ONZE WEBSHOP!